torsdag 9 december 2010
Mexikansk kycklingpaj
En riktigt god paj som jag inte har gjort på några år. Men nu blev jag sugen på den igen.
Pajdeg:
3 dl mjöl
50 g margarin
1 dl kesella
Arbeta ihop alla ingredienser till en pajdeg. Svep in den i plastfoliè & låt den vila i kylen ca 1 timme. Kavla ut den & klä en pajform med den. Nagga den med en gaffel & förgrädda i ugnen på 200°, ca 15 minuter.
Fyllning:
5-7 feferoni, hackade
1 grillad kyckling
1 lök, hackad
ca 8 champinjoner, skivade
smör till stekning
200 g philadelphiaost
1/2 burk Chunky Salsa
3 dl riven ost
Sätt ugnen på 225°.
Rensa kycklingen & skär den i mindre bitar. Bryn kyckling, lök & champinjoner. Tillsätt salsa & philadelphiaost & låt puttra en stund. Strö den hackade feferonin på botten av pajskalet. Häll över kycklingblandningen & toppa med den rivna osten. Gratinera 10-15 minuter eller till osten har smält.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar