Goda frukostbullar som jag hittade hos 56.se
6 bullar
1 dl grahamsmjöl
4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1/2 tsk salt
2 msk sirap
3 dl filmjölk
Sätt ugnen på 200°.
Blanda de båda mjölsorterna, salt & bakpulver i en bunke. Rör ner sirap & filmjölk & arbeta ihop till en deg. Forma degen till 6 bullar (använd mjöl på händerna, då degen är klibbig). Lägg dem på en bakpappersklädd plåt.
Pensla med uppvispat ägg & strö på lite havregryn.
Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter. Låt svalna övertäckta på galler.
3 kommentarer:
Mmm, de lät jättegoda. Jag har faktiskt grahamsmjöl hemma, så man kanske skulle testa. :)
Kram!
Testade nu då jag ändå hade ugnen varm. Jättegoda! :)
Ja, visst var dem :=) Och så enkla & göra. Kram
Skicka en kommentar