Perfekt att göra på helgen. Ändrade dock lite i receptet.
4 portioner
4 kycklingfiléer
Santa Maria grillkrydda
3 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
2 msk kycklingfond
3 vitlöksklyftor, skivade
1 msk olivolja
4 tomater, hackade
1/2 kruka basilika
GÖR SÅ HÄR:
Skär filéerna i bitar. Bryn kycklingen i lite smör i en stekpanna med högre kant, krydda med grillkrydda. Häll på grädde, balsamvinäger och kycklingfond och rör om. Låt puttra ca 10 minuter.
Fräs tomater och vitlök lätt i lite olivolja.
Strö över tomatfräset och basilikablad strax före servering.
Strö över tomatfräset och basilikablad strax före servering.
Servera med klyftpotatis eller pasta och en god sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar