Detta receptet hittade jag hos Gourmet morsan. Ändrade lite i receptet och det blev mycket gott.
4 personer
500 gr pasta, ex. Strozzarreti
200 gr choritzo
100 gr svartpepparsalami
1 dl ajvar, mild
2 dl grädde
2 pressade vitlöksklyftor
10 cm purjolök i skivor
1 boll mozzarella
Salt/svartpeppar
Färsk basilika
Ruccula
Parmesanost
Gör så här:
Koka pastan enligt förpackningen. Skär purjolöken i skivor, likaså med korven och salamin.
Stek korven, salamin, och purjolöken. Pressa i vitlöken. Häll på ajvar och grädde. Skär mozzarellan i bitar. Hacka basilikan. Smaka av med salt och peppar. Blanda i pastan med såsen och korvarna. Strö till sist i basilikan, och mozzarellan och rör om. toppa med ruccula och nyriven parmesanost!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar